14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:19
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο… ρελαντί οι Πορτογάλοι | Πρόκριση σε ισοβαθμία για την Ιταλία

Στο… ρελαντί οι Πορτογάλοι | Πρόκριση σε ισοβαθμία για την Ιταλία

 

Οι Ίβηρες είχαν σφραγίσει την πρωτιά πριν το παιχνίδι με την Μάλτα, ενώ μαζί τους στα ημιτελικά του Euro U19 προκρίθηκε και η “σκουάντρα ατζούρα”, μετά την ισοπαλία με τους Πολωνούς.

Oλοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, με την οικοδέσποινα Μάλτα να μάχεται απέναντι στους Πορτογάλους, αλλά να ηττάται για τρίτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο άλλο ματς του γκρουπ, εκεί όπου παιζόταν το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των “4” μεταξύ της Ιταλίας και της Πολωνίας, με τη γειτονική μας χώρα να παίρνει την πρόκριση, επειδή πέτυχε περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, καθώς και οι δύο είχαν τους ίδιους βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων.

Ιταλία – Πολωνία 1:1

Οι Πολωνοί έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στη βραδιά, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Στρζάλεκ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0:1, σκορ με το οποίο έδινε την πρόκριση στην ομάδα του. Ωστόσο, η απάντηση των Ιταλών ήταν άμεση, αφού έφθασαν στην ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Χάσα ήταν ο σκόρερ με κοντινό πλασέ για το 1:1 στο 34′. Η “σκουάντρα ατζούρα” διαχειρίστηκε σωστά ένα αποτέλεσμα που την ευνοούσε και χωρίς να απειληθεί στη συνέχεια, κράτησε εύκολα τον “χρυσό” βαθμό.

Πορτογαλία – Μάλτα 2:1

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι Πορτογάλοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να κάνουν το 3Χ3. Μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Φάλε να κάνει με σουτ το 1:0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι οικοδεσπότες κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στη διοργάνωση. Ο Τούμα ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1:1 στο 71′, αλλά η χαρά τους κράτησε λίγο, καθώς στο 75′ ο Γκονσάλβες διαμόρφωσε το τελικό 2:1.//ΜΠ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο