15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 09:26
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣτο θέατρο Τεμπών η συναυλία του Πανεπιστημιακού Ωδείου της Νέας Αγγλίας

Στο θέατρο Τεμπών η συναυλία του Πανεπιστημιακού Ωδείου της Νέας Αγγλίας

Έναν από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής περιοδείας της Ορχήστρας Νέων του Πανεπιστημιακού Ωδείου της Νέας Αγγλίας (New England Conservatory, Boston – Massachusets), με μαέστρο τον Πήτερ Τζάρβις αποτελεί και το Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο.

Το θέατρο Τεμπών επιλέχτηκε από τους διοργανωτές στην Ελλάδα, με την συναυλία να πραγματοποιείται την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ. Το άνοιγμα-καλωσόρισμα της συναυλίας θα κάνει με πέντε τραγούδια της η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών με μαέστρο τον Κώστα Ζωϊτό.

Η ορχήστρα του New England Conservatory αποτελείται από 70 – 80 όργανα επί σκηνής. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει αποσπάσματα από έργα των MENDELSSOHN – PUCCINI – ROSINI – VERDI και Ελλήνων συνθετών.

Οι διοργανωτές εκτός από το φιλόμουσο κοινό του νομού και της περιοχής, καλούν τους μαθητές, γονείς, καθηγητές των Μουσικών Σχολείων, των Ωδείων και των Φιλαρμονικών της περιοχής να παρακολουθήσουν την συναυλία.

Διοργανωτές: Δασικός Συνεταιρισμός Ομολίου – Δίκτυο Δέλτα Πηνειού Τεμπών. Συμμετέχουν: Δήμος Αγιάς και Δήμος Τεμπών.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της συναυλίας είχαν ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Ομολίου Γιώργος Ζ. Εμμανουήλ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας «Λόγος & Μουσική» Δημήτρης Ζ. Γουγουλιάς.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο