18.1 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 00:36
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτον Χριστουγεννιάτικο Βόλο ο Αντώνης Ρέμος – Έκανε βόλτα με την Υβόννη,...

Στον Χριστουγεννιάτικο Βόλο ο Αντώνης Ρέμος – Έκανε βόλτα με την Υβόννη, την κόρη τους και τον Αχ. Μπέο [εικόνες και βίντεο]

Τη βόλτα του στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τον Βόλο έκανε σήμερα το απόγευμα, ο Αντώνης Ρέμος. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους, βρέθηκαν συντροφιά με τον Αχιλλέα Μπέο και ξεναγήθηκαν στο instagramικό πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, περπάτησαν στους στολισμένους δρόμους, ενώ με το τρενάκι επισκέφθηκαν το Χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου!

Εκεί, τόσο ο Αντώνης Ρέμος με την οικογένεια του, όσο και ο Αχιλλέας Μπέος διαγωνίστηκαν στα διάφορα παιχνίδια, όπως κρίκους και σκοποβολή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα συγκρουόμενα και γέλασαν με την ψυχή τους.

Μικροί και μεγάλοι δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι δίπλα τους βρισκόταν ο δημοφιλής ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών, ενώ πολλοί του ζητούσαν αυτόγραφα κι έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του.

Τον Αντώνη Ρέμο με τον δήμαρχο Βόλου συνδέει μια μακροχρόνια φιλία, ενώ έχουν συνεργαστεί σε συναυλίες και νυχτερινά κέντρα στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο