15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 01:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτον Βόλο και επίσημα η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS | Building...

Στον Βόλο και επίσημα η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS | Building Solid Success

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS | Building Solid Success, είναι μια δυναμική εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στον χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Βόλο. 

Το γραφείο της εταιρείας στην πόλη του Βόλου ξεκίνησε τη λειτουργεία του την 1η Φεβρουαρίου 2024, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων, αλλά και των κατοίκων της περιοχής. Θα το βρείτε στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 86.

Ποια είναι η BSS;

Η BSS είναι η απάντηση στις ανάγκες των Ελλήνων επιχειρηματιών για την οργάνωση, τη βελτίωση και την ανάπτυξη. Αντικείμενό της, ο τομέας της συμβουλευτικής στο «επιχειρείν», με μια «ολιστική προσέγγιση 360ο».

Τα τελευταία χρόνια, η BSS αναπτύσσεται διαρκώς, πολλαπλασιάζοντας τον κύκλο εργασιών της και διατηρώντας υψηλή κερδοφορία και απόλυτη επιχειρηματική υγεία, ενώ έχει διαχειριστεί εκατοντάδες προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακού Νόμου.

Μέχρι σήμερα, έχει συμβάλει ενεργά στην αναζήτηση επενδυτικών κεφαλαίων – funding σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις, με σημαντικότατες επιτυχίες, ενώ συμμετείχε στη διαδικασία αναζήτησης και έκδοσης χρηματοδοτήσεων άνω του € 1 δισ. και διαχειρίστηκε τους όρους χρηματοδότησης για περισσότερα από € 2 δισ. δάνεια.

Έχει υλοποιήσει χιλιάδες έργα που σχετίζονται με την αναδιάρθρωση οφειλών, μερικά εκ των οποίων αποτελούν τα σημαντικότερα στην Ελληνική οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 200 περιπτώσεις προσαρμογής στη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων – GDPR, συμβάλλοντας στην οργάνωση και την κανονιστική προσαρμογή των επιχειρήσεων. Παράλληλα, πιστοποίησε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO9001, ISO 27001, ISO 14001, ISO COVID.

Η BSS αναδείχθηκε στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22, στον παγκόσμιο θεσμό των “Superbrands”, αλλά διακρίθηκε και ως “Διαμάντι” της Ελληνικής Οικονομίας για τις χρονιές 2021, 2022 & 2023, στον θεσμό “Diamonds of the Greek Economy”. Επίσης, έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στα “Accounting Awards 2022”. Πιο συγκεκριμένα, δύο χρυσά βραβεία, για την Επιτυχή Ένταξη & Ολοκλήρωση Προγραμμάτων του Αναπτυξιακού Νόμου και για τις Εναλλακτικές Μορφές Χρηματοδότησης, ένα ασημένιο για τα Επιτυχή Προγράμματα Αναδιοργάνωσης, Ανασυγκρότησης & Εξυγίανσης και δύο χάλκινα για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εξαγορές & Συγχωνεύσεις. Τέλος, έχει αναδειχθεί ως Top Export Consultant, κατακτώντας το χρυσό βραβείο της συγκριμένης κατηγορίας, στα “Greek Exports Awards 2023”.

Υπηρεσίες

Η εξειδίκευση, η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η επαφή με τα κέντρα λήψης αποφάσεων, σε συνδυασμό με το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο σε Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές αγορές, την ωθεί, ώστε να είναι μπροστά από τις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, στους τομείς:

  • Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
  • Αναπτυξιακός Νόμος / Προγράμματα ΕΣΠΑ
  • Αναδιάρθρωση Οφειλών
  • Λογιστικές & Φορολογικές Υπηρεσίες
  • Χρηματοδοτήσεις & Επενδυτικά Ταμεία
  • Οργάνωση Επιχειρήσεων

Η πολυετής πορεία της εταιρείας, η συνεχής ώσμωση με τους πελάτες της, αλλά και το μέγεθός της, σε συνδυασμό με τη δυναμική της ανάπτυξη, επιτρέπουν στα έμπειρα στελέχη της να κοιτάζουν κάθε πελάτη στα μάτια, όταν του υπόσχονται πως στη BSS βρίσκει όχι έναν απλό σύμβουλο, αλλά έναν στρατηγικό συνεργάτη για το μέλλον.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη BSS μέσω της ιστοσελίδας www.bssplus.gr ή επικοινωνώντας με τα γραφεία της εταιρείας στα τηλέφωνα:

  • Αθήνα: 210 4838601
  • Θεσσαλονίκη: 2310 512601
  • Λάρισα: 2410 538991
  • Πάτρα: 2610 223214
  • Βόλος: 24210 79371

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο