24.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 19:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτους “4” η Γιουβέντους | Άνετα η Λεβερκούζεν

Στους “4” η Γιουβέντους | Άνετα η Λεβερκούζεν

 

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League πανηγύρισε η “Μεγάλη Κυρία”, η οποία ήρθε ισόπαλη (1:1) με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του πρώτου ματς, ενώ οι “ασπιρίνες” είχαν εύκολο έργο κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, επικρατώντας 4:1. 

Η Γιουβέντους είχε το “πάνω χέρι” μετά το 1:0 του πρώτου παιχνιδιού και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1:1) στη Λισαβόνα απέναντι στη Σπόρτινγκ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League. Ο Ραμπιό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους “μπιανκονέρι” μόλις στο 9ο λεπτό, όμως ο Έντουαρντς στο 20′ ισοφάρισε και έδωσε… νέα ομορφιά στο ματς. Οι Ιταλοί έμειναν ψύχραιμοι στο δεύτερο μέρος και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κράτησαν την ισοπαλία, πανηγυρίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Εύκολο έργο είχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Europa League μετά από την εμφατική νίκη με 4:1 στις Βρυξέλλες κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ μετά από το ισόπαλο 1:1 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μουσά Ντιαμπί και ο Μίχελ Μπάκερ μόλις στο 2ο και στο 38ο λεπτό, έδωσαν προβάδισμα… ασφαλείας στις “ασπιρίνες”, οι οποίες “έκλεισαν” στο 2:0 το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην άμυνα των Βέλγων και έτσι ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ στο 60′ έκανε άνετα το 3:0. Ο Κάσπερ Τέρχο έπειτα από κόντρα, σημείωσε το… γκολ της τιμής για την Ουνιόν, όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε ο  Άνταμ Χλόζεκ στο 79′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (4:1) και χαρίζοντας την πρόκριση μέσα σε πανηγυρικό κλίμα για την Μπάγερ. //Γ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Europa League:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

Φέγενορντ – Ρόμα 1:0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη 2:2
Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1:0
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1:1

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1:4 (65′ Τέρχο / 2′ Ντιαμπί, 38′ Μπάκερ, 61′ Φρίμπονγκ, 79′ Χλόζεκ)
Ρόμα – Φέγενορντ
Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3:0 (8′, 81′ Εν Νεσιρί, 47′ Μπαντέ)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους 1:1 (20′ Έντουαρντς / 9′ Ραμπιό)

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο