26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:20
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑ«Συμπαράταξη Λαρισαίων»: “Πισωγύρισμα” η μη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης πεζοδρόμων

«Συμπαράταξη Λαρισαίων»: “Πισωγύρισμα” η μη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης πεζοδρόμων

Για «πισωγύρισμα» στο θέμα της διαχείρισης των πεζοδρόμων της Λάρισας με τη μη λειτουργία του συστήματος ελέγχου διαχείρισης των πεζοδρόμων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της, η δημοτική κίνηση «Συμπαράταξη Λαρισαίων», καταθέτοντας και σχετική ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το σύστημα με τις βυθιζόμενες μπάρες στους πεζοδρόμους οι οποίες λειτουργούν με αυτόματο σύστημα αναγνώρισης μέσω των καμερών  των πινακίδων κυκλοφορίας, ήταν πρωτοποριακό για τη χώρα, με τον Δήμο Λαρισαίων να αποσπά και σχετικά βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό για την υλοποίηση «έξυπνων εφαρμογών».

Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι η εφαρμογή του συστήματος απέδωσε οφέλη στην διαχείριση των πεζοδρόμων, ενώ σημειώνεται πως από το περασμένο Απρίλιο δεν λειτουργεί.

Το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατατέθηκε και δεύτερη ερώτηση στην οποία γίνεται λόγος για υποβάθμισης της έκθεσης του Ελεύθερου Εργαστηρίου Παιδικών και Εφηβικών τμημάτων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο