20.6 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 20:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣυμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία οι Βολιώτες οδηγοί ταξί

Συμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία οι Βολιώτες οδηγοί ταξί

Το ταξί ξεκινάει Πανελλαδικά κινητοποιήσεις με την πρώτη 24ωρη απεργία από τα ξημερώματα  της  Τετάρτης  στις 22 Νοεμβρίου από τις  5:00 π.μ. και λήγει στις 5:00 π.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης.

 Σκοπός  είναι η δικαίωση του κλάδου απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα που έχει στην διαβούλευση το Υπουργείο Οικονομικών και  έχει σαν αποτέλεσμα την φορολογική και οικονομική αφαίμαξη των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων .

Σε όλο αυτό  προστέθηκε  σήμερα η  ανακοίνωση του Υπουργείου  Οικονομικών  ότι όλες οι μεταφορές παραμένουν στο Φ.Π.Α 13%, με εξαίρεση τον κλάδο των ταξί  που θα παραμείνει μέχρι 01/07/24 όπου ΚΑΙ  θα επαναξιολογηθεί το αν και εφόσον θα παραμείνει ή όχι στο 13%.

Είμαστε ένας από τους βασικούς  άξονες  που ανήκουν στις δημόσιες  μεταφορές  και καλό θα είναι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν  τους και  να το  επανεξετάσουν  άμεσα  ώστε  να παραμείνει και ο κλάδος μας μαζί με  όλες τις  μεταφορές στο  13% .

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι το ραδιοταξί Volos Taxi θα εξυπηρετεί μέσω του τηλεφωνικού του κέντρου (2421027777) , με αυτοκίνητα επιφυλακής ΜΟΝΟ τα περιστατικά εκτάκτου ανάγκης .

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο