15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 23:37
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη ζητούν οι κτηνοτρόφοι Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη ζητούν οι κτηνοτρόφοι Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη ζητά η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας η οποία τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Επίσης, εκφράζει τα συγχαρητήρια και στους δύο νέους υφυπουργούς τον Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση στους οποίους εύχεται καλή θητεία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Γιάννης Γκουρομπίνος, τόνισε ότι “αναμένουμε αγαστή συνεργασία ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα του κλάδου των κτηνοτρόφων και να βάλουμε μαζί τις βάσεις και τις υποδομές για την κτηνοτροφία του αύριο”.

“Οι παράνομες ελληνοποιήσεις και η απασχόληση αλλοδαπών είναι μερικά από τα προβλήματα στα οποία πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις” υποστήριξε ο Γιάννης Γκουρομπίνος ο οποίος ζήτησε να δοθούν τα χρήματα της ενίσχυσης από την ουκρανική κρίση σε όλους τους κτηνοτρόφους που εκτρέφουν ζώα ελευθέρας βοσκής.
Σύμφωνα με τον ίδιο η συνάντηση αναμένεται να γίνει εντός των ημερών, ώστε να ενημερώσουν την νέα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και να καταθέσουν τις προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο