21.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 22:12
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυνελήφθησαν δυο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει επαγγελματικά οχήματα

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει επαγγελματικά οχήματα

Δέκα περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων οι οκτώ διαπράχθηκαν στη Λάρισα και οι δυο στη Λαμία, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, χθες (5-02-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, στα όρια του αυτοφώρου, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Όπως διακριβώθηκε, οι δράστες έκαναν διαρρήξεις επαγγελματικών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων (τύπου βαν) και αφαιρούσαν εργαλεία, τα οποία και φόρτωναν σε δικό τους όχημα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες προχθές (4-02-2024), οι δράστες διέρρηξαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης της Λάρισας. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στο εσωτερικό του εντόπισαν εργαλεία και χαλκοσωλήνες, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -330- ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.  

Περαιτέρω, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 19-01-2024 έως 2-02-2024, οι δράστες διέπραξαν άλλες εννιά κλοπές από Ι.Χ.Φ. οχήματα, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία από το εσωτερικό τους

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία (δραπανοκατσάβιδα, τροχοί), χαλκοσωλήνες κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο