20.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 20:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣυνελήφθησαν τέσσερις οπαδοί της Μπέτις για βιαιοπραγίες

Συνελήφθησαν τέσσερις οπαδοί της Μπέτις για βιαιοπραγίες

 

Την περασμένη Πέμπτη (9/3), η αστυνομία του Μάντσεστερ συνέλαβε τέσσερις οπαδούς των Ανδαλουσιάνων από την αναμέτρηση στο “Όλντ Τράφορντ” για τους “16” του Europa League, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπέτις, υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων στις κερκίδες. Ένας αστυνομίας τραυματίστηκε, όταν άτομο από την πλευρά των φιλοξενούμενων εκτόξευσε πυροτεχνικό μηχανισμό. Εν συνεχεία, τέσσερις οπαδοί της Μπέτις συνελήφθησαν από την αστυνομία του Μάντσεστερ, η οποία ανέφερε: «Τέσσερις οπαδοί της Ρεάλ Μπέτις συνελήφθησαν για βίαιη αναταραχή, επίθεση, κατοχή φωτοβολίδων μέσα στο γήπεδο και κατοχή ναρκωτικών».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής επιθεωρητής του αγώνα, Τζέιμι Κόλινς, ανέφερε: «Η GMP συνεργάζεται στενά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Αστυνομική Μονάδα Ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου, τη Μπέτις, την UEFA και τους συναδέλφους της ισπανικής αστυνομίας για τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται σε μια συνεχιζόμενη έρευνα μετά τον αγώνα».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο