11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 06:30
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣυνέντευξη Κουρέτα: Το Πήλιο είναι έτοιμο για τους επισκέπτες – Δε χρειάζεται...

Συνέντευξη Κουρέτα: Το Πήλιο είναι έτοιμο για τους επισκέπτες – Δε χρειάζεται ελεημοσύνη [βίντεο]

«Από αύριο οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν τηλέφωνα και να κλείνουν δωμάτια. Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά και πιο ζεστά στο Πήλιο με τους ανθρώπους του. Το Πήλιο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες. Όχι από ελεημοσύνη, αλλά επειδή ο κόσμος θέλει και μπορεί να δουλέψει ξανά».

Το μήνυμα της επανεκκίνησης της τουριστικής κίνησης στη Μαγνησία, πέρασε με αυτά τα λόγια, μέσα από την πρωινή εκπομπή του MEGA ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Ο Περιφερειάρχης σχολίασε ακόμα το πόρισμα των Ολλανδών επιστημόνων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πήλιο: Έτοιμο να δεχθεί τους πρώτους επισκέπτες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες”,”description”:”Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8xMS8xMi8wNy8xMl8zMV82NTUwN2FkZmE1MzRlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M36S”,”uploadDate”:”2023-11-12T07:14:17.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwwmjlf6pvrt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο