25.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 15:22
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤα πολιτικά κόμματα για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη

Τα πολιτικά κόμματα για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη

Ομόθυμη είναι η καταδίκη της επίθεσης σε βάρος του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

«Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα» η επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

«Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης».

Την απερίφραστη καταδίκη του στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, εξέφρασε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος.

Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, ανέφερε στο ΕΡΤ News ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Για «παρακρατική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη» που είναι «απόλυτα καταδικαστέα έκανε λόγο η Ελληνική Λύση.

«Φασιστική και τραμπούκικη«» χαρακτήρισε την επίθεση κατά του Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη τοΜέΡΑ 25.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο