24.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 21:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤα σενάρια της Αστυνομίας για την έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο του Βόλου...

Τα σενάρια της Αστυνομίας για την έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο του Βόλου [βίντεο]

Ώρα με την ώρα οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα για την έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο Premiera full of live αποκτούν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη λίγο πριν τις 23.30 τη νύχτα της Δευτέρας, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος ξεσήκωσε ολόκληρο τον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, το πρώτο ΜΜΕ που έφτασε στον τόπο της καταστροφής, οι δράστες φέρονται να έσπασαν τη τζαμαρία στη μπροστινή όψη του κτηρίου και πέταξαν στον προθάλαμο τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δύο σενάρια θεωρούνται αυτή την ώρα πιο πιθανά, παρότι είναι αρκετά νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Το πρώτο σενάριο αφορά σε μία παρέα ανδρών από τον Αλμυρό, η οποία δημιούργησε πρόβλημα στη λειτουργία του μαγαζιού την περασμένη εβδομάδα. Εξετάζεται λοιπόν αν συνδέονται με την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο για λόγους εκδίκησης.

Το δεύτερο σενάριο αφορά σε διαφορές που μπορεί να έχει συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου, χωρίς η επίθεση να τους αφορά άμεσα, αλλά να έγιναν στόχος από… σπόντα.

Αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να εξιχνιάσουν την πρωτοφανή επίθεση που σημειώνεται σε κατάστημα του Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο