20.4 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 19:28
ESPA
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤεχνητή νοημοσύνη: Η Ντόλι Πάρτον δεν ενδιαφέρεται να έχει το δικό της...

Τεχνητή νοημοσύνη: Η Ντόλι Πάρτον δεν ενδιαφέρεται να έχει το δικό της ολόγραμμα

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να γίνει ολόγραμμα με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης όταν φύγει από την ζωή.

«Νομίζω ότι έχω αφήσει σπουδαίο έργο πίσω μου» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι. «Πρέπει να αποφασίσω με πόσα από αυτά τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν θέλω να αφήσω την ψυχή μου εδώ σε αυτή τη γη. Νομίζω ότι και χωρίς αυτές τις τεχνολογίες θα μείνω εδώ για πάντα…θα είμαι κοντά, θα βρούμε τρόπους να με κρατήσουμε εδώ», ανέφερε η Πάρτον σύμφωνα με την βρετανική Independent.

Γιατί ο Τζεφ Μπέζος έδωσε 100 εκατ. δολ. στην Ντόλι Πάρτον

Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι «τα πάντα» πάνω της είναι ούτως ή άλλως τεχνητά.

Φιλανθρωπική δράση

H 76χρονη πλέον Ντόλι Πάρτον, της οποίας τα τραγούδια περιλαμβάνουν τα “I Will Always Love You”, “Jolene” και πολλές άλλες επιτυχίες, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt για να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Επίσης, προ ημερών εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame, και έχει ιδρύσει μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένου του Dollywood Foundation, το οποίο επικεντρώνεται στην εκπαίδευση καθώς και στην ανακούφιση από τη φτώχεια.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο