23.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 13:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤέλος η σεζόν για Μπριχ

Τέλος η σεζόν για Μπριχ

 

Ιδιαίτερα σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Γερμανού διαιτητή, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (25/11), διηύθυνε την αναμέτρηση της Bundesliga, ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Στουτγκάρδη, που έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 344η (!) αναμέτρηση που σφύριξε ο Φέλιξ Μπριχ στην πολυετή καριέρα του και όπως όλα δείχνουν δεν ήταν και ιδιαιτέρως… γούρικη. Λίγο μετά το 25ο λεπτό του αγώνα, ο 48χρονος ρέφερι γονάτισε σφαδάζοντας από τους πόνους στο δεξί γόνατο και όπως δήλωσε αργότερα στο “Sky”, φοβάται ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

Μετά τις πρώτες βοήθειες, ο Γερμανός διαιτητής συνέχισε να διευθύνει την αναμέτρηση, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή του αγώνα, Πάτρικ Σβένγκερς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση, αλλά ο Μπριχ εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού, εκτίμηση που εάν επαληθευθεί θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 30 Οκτωβρίου 2023, ο Μπριχ σφύριξε στο ντέρμπι της Super League, που έγινε στην “Opap Arena” μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και έληξε με νίκη 2-0 της “Ένωσης”.//Λ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο