17.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 04:16
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤεν Χαγκ: «Μας λείπουν οι Έρικσεν και Κασεμίρο»

Τεν Χαγκ: «Μας λείπουν οι Έρικσεν και Κασεμίρο»

 

Ο Ολλανδός προπονητής, σε δηλώσεις του, αστάθηκε στις απουσίες που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως είναι ο βασικός λόγους που η ομάδα του δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα τις τελευταίς εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ για τους Κρίστιαν Έρικσεν και Κασεμίρο:

«Είναι δύο ποιοτικοί παίκτες στον τομέα του κέντρου, τα παιχνίδια πάντα θα κρίνονται στη μεσαία γραμμή» είπε ο τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους, ενόψει της αυριανής εξ αναβολής αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ, και συνέχισε: «Επομένως, όταν σου λείπουν δύο ποιοτικοί παίκτες, είναι ξεκάθαρο. Όμως, έχεις μια ομάδα, εάν δεν τους έχεις πρέπει παρ’ όλα αυτά να νικήσεις».

Παράλληλα, μίλησε για το ματς με τη Σαουθάμπτον, λέγοντας: «Παίξαμε 60 λεπτά με τη Σαουθάμπτον με 10 παίκτες, νικήσαμε τη Φούλαμ (στο Κύπελλο) – έναν αντίπαλο από την Premier League. Νικήσαμε τη Νιούκαστλ στο League Cup, άλλον έναν αντίπαλο από την Premier League. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε μια πολύ κακή απόδοση (σ.σ. κόντρα στη Νιούκαστλ την Κυριακή), επειδή ο αντίπαλος το ήθελε πιο πολύ από εμάς. Ήταν πιο αποτελεσματικοί».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο