17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:39
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑTεσσάρα η Ρεν | Βαθιά… ανάσα για Μπρεστ

Tεσσάρα η Ρεν | Βαθιά… ανάσα για Μπρεστ

 

Η δράση στη 35η αγωνιστική της Ligue 1 συνεχίστηκε με σημαντικά αποτελέσματα στη μάχη της παραμονής, αλλά στις θέσεις που οδηγούν σε κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μονπελιέ – Λοριάν 1:1

Στο “Σταντ ντε λα Μοζόν” το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, όμως το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 68’ ο Φαβρ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Ο Γάλλος μέσος νίκησε με σουτ τον Λεκόμτ για να κάνει το 0:1. Εκεί όμως που φαινόταν ότι η Λοριάν θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ο Μαουάσα είχε την απάντηση. Ο 24χρονος αμυντικός είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή και στο 90+4’ βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1:1.

Μπρεστ – Οσέρ 1:0

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου και το άγχος τους για να πετύχουν τον στόχο τους φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ότι όποιος θα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, θα έπαιρνε τη νίκη. Αυτό το κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 69’ με τον Λε Ντουαρόν, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, ώστε να εκμεταλλευτεί την απόκρουση του Ράντου σε σουτ του Μουνιέ και να κάνει το 1:0.

Ρεν – Τρουά 4:0

Αυτή που είχε το κίνητρο στη συνάντηση στο “Ροαζόν Παρκ” ήταν η Ρεν κι αυτό ήταν κάτι που φάνηκε εξ’ αρχής στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με ένα αρκετά τυχερό γκολ, καθώς ο Τεάτ ήρθε άθελά του σε επαφή με τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1:0 στο 14’. Στο δεύτερο μέρους η Ρεν πέτυχε άλλα τρία γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Μπουριζό έκανε το 2:0 στο 65’ και μετά ανέλαβε δράση ο Τόκο Εκαμπί. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έγραψε το 3:0 στο 70’ και τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4:0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 12 Μαΐου

Λανς – Ρεμς 2:1

Σάββατο 13 Μαΐου

Στρασβούργο – Νις 2:0Παρί Σεν Ζερμέν – Αζαξιό 5:0

Κυριακή 14 Μαΐου

Κλερμόν – Λυών 2:1Μονπελιέ – Λοριάν 1:1Μπρεστ – Οσέρ 1:0Ρεν – Τρουά 4:0Τουλούζ – Ναντ18:05 Μονακό – Λιλ21:45 Μαρσέιγ – Ανζέ

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 εδώ.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο