22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 19:23
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤέσσερις ομάδες στο… κυνήγι για Μπαλεμπά

Τέσσερις ομάδες στο… κυνήγι για Μπαλεμπά

 

Ο 19χρονος μέσος της Λιλ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων από την ημέρα που μεταπήδησε την πρώτη ομάδα των “λιλουά” και τέσσερις εξ αυτών αναμένεται να… μονομαχήσουν για την υπογραφή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “90min”, οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Νιουκάστλ έχουν προσθέσει στη μεταγραφική τους λίστα τον Κάρλος Μπαλεμπά. Οι τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες πρόκειται να δώσουν “μάχη” για την υπογραφή του 19χρονου μέσου, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της Λιλ. Εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες, οι Γουέστ Χαμ και Λέστερ έχουν στείλει σκάουτερς για την παρακολούθηση του παίκτη, έτσι ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μίλαν ήθελε να τον αποκτήσει, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις “κόλλησαν” στην κατάθεση της κατάλληλης προσφοράς από την πλευρά των “ροσονέρι”. Έκτοτε, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και οι Γιουβέντους, Νις και Μονακό. Ο Μπαλεμπά μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα των “λιλουά” το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε αποτελεί έναν εκ των παικτών που έχουν ενεργό ρόλο στο σύνολο του Πάουλο Φονσέκα. Συγκεκριμένα, έχει καταγράψει συνολικά 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις της Γαλλίας.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο