24.6 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 01:32
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤετραετές συμβόλαιο στον Ταβάρες μετά τη ρήξη χιαστού

Τετραετές συμβόλαιο στον Ταβάρες μετά τη ρήξη χιαστού

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, μιας και ανανέωση τη συνεργασία της με τον Πορτογάλος εξτρέμ, μόλις λίγες ημέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο.

Πιο συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” επιβράβευσαν με τετραετές συμβόλαιο τον Μιγκέλ Ταβάρες, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε. Ο 24χρονος είχε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 18 εμφανίσεις στη Super League 2, ενώ βρέθηκε και στον… προθάλαμο της πρώτης ομάδας. Ωστόσο, στο φινάλε της σεζόν η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα, μιας και υπέστη ρήξη χιαστού. Αυτό το γεγονός δεν έκανε τη διοίκηση του “τριφυλλιού” να διστάσει ούτε στιγμή για να ανανεώσει τη συνεργασία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μιγκέλ Ταβάρες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Πράσινους, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Μιγκέλ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 και εξελίχθηκε άμεσα σε βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 18 αναμετρήσεις στην Super League 2, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και δίνοντας ισάριθμες ασίστ».//Α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο