22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 21:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΘεατρική παράσταση αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα φροντιστή Alzheimer

Θεατρική παράσταση αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα φροντιστή Alzheimer

Tην παράσταση “Ο άντρας που μπέρδεψε τη γυναίκα του με ένα καπέλο” με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα φροντιστή Alzheimer, παρουσιάζει, την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 19:30 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, η MOS, Mos Maneuveronstage – Ελιγμός στην σκηνή σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Του έργο είναι του Oliver Sack και παρουσιάζεται σε διασκευή – σκηνοθεσία Λαμπρινής Πολύζου. Παίζουν τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας του τμήματος της Ελένης Χατζηγρίβα: Β. Μπελέκα, Α. Μουστάκα, Γ. Τούντας.

Το έργο περιγράφει την ιστορία ενός ανθρώπου που πάσχει από περίεργες εκτροπές της αντίληψης και της νόησης. Ασθενής χωρίς μνήμη και με χαμένο παρελθόν. Ασθενής που δεν γνωρίζει τους πιο γνωστούς του ανθρώπους και τα πιο κοινά αντικείμενα. Το έργο, μιλά για ανθρώπους που έχουν αποκλειστεί, σαν καθυστερημένοι και εντούτοις είναι προικισμένοι με καλλιτεχνικά ταλέντα. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας διακεκριμένος μουσικός. Μέσα από τις σχέσεις του με τους μαθητές του, έγιναν φανερά τα πρώτα συμπτώματα άνοιας. Μια ιστορία με άγχος, φόβο, σύγχυση, αμηχανία, ντροπή αλλά και γέλιο.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο