18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:18
ESPA
ΑρχικήLIFEΘοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για Μενεγάκη: "Ήταν πολύ πιο...

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για Μενεγάκη: “Ήταν πολύ πιο…

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

“Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί” είπε αρχικά ο κριτικός κινημάτογραφου.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη – Η πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε: “Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές, για όλες τις ώρες, για τις αναμνήσεις”

 

Στην συνέχεια είπε:

“Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα”.

 

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: “Μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στη τηλεόραση”

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο