25.2 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 11:31
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΤίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Τίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Την εξέγερση των κολίγων τίμησε σήμερα η ΠΕΜ στο Κιλελέρ, στέλνοντας συγχρόνως μήνυμα για συνέχιση των αγώνων καθώς τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα και αυξημένα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ και μέλος της ΠΕΜ, Ρίζος Μαρούδας επεσήμανε “πως για το οργανωμένο αγροτικό κίνημα το Κιλελέρ αποτελεί φάρο για την οργανωμένη δράση και τα συμφέροντα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.. Πάνω από όλα το Κιλελέρ στέλνει το μήνυμα πως ότι κατακτήθηκε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και θυσιών αλλά και οργάνωσης, αφού χωρίς δυνατούς Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες δεν μπορούν να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα”.

Αναφερόμενος στα σημερινά προβλήματα τόνισε “πως κάθε χρόνο εγκαταλείπουν την παραγωγή 17.500 αγρότες”, καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συσπειρωθούν στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ώστε να τιμήσουν την εξέγερση των κολίγων πριν από 113 χρόνια.

Μετά την κατάθεση στεφάνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο