19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 19:35
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤίτλοι τέλους για το LNG στον Παγασητικό; – Αίτηση πτώχευσης από...

Τίτλοι τέλους για το LNG στον Παγασητικό; – Αίτηση πτώχευσης από την επενδύτρια εταιρεία

Η καθυστέρηση πραγματοποίησης της επένδυσης του ARGO FSRU στον Παγασητικό κόλπο από τη Mediterranean Gas ΑΕ, καθώς δεν έχει λάβει από το αρμόδιο υπουργείο τις σχετικές άδειες, φαίνεται ότι είναι ο λόγος που κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Βόλου αίτηση πτώσευσης.

Η εταιρεία που επρόκειτο να επενδύσει στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου φέρεται να έχει οφειλές που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι προ τριμήνου υπέβαλε αίτηση τροποποίησης (ΤΡ-03775/04.09.2023) της Άδειας ΑΣΦΑ που αφορά στην προκαταρκτική εξέταση μεταβολής της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 3430/17.08.2018).

Η μεταβολή της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας συνίσταται στην πρόθεση εισδοχής της εταιρείας με την επωνυμία «SNTGN Transgaz S.A.» ως νέας μετόχου με την απόκτηση ποσοστού έως δεκαπέντε τοις εκατό (15%) του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Mediterranean Gas S.A.

Η εταιρεία φέρεται να οφείλει μισθώματα της έδρας της στον Βόλο, αμοιβές εργαζόμενων της που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, αλλά και αμοιβές συμβούλων.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο