24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 13:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Το αεροδρόμιο του Βόλου πρέπει να μπει στο χάρτη των αεροπορικών εταιρειών...

«Το αεροδρόμιο του Βόλου πρέπει να μπει στο χάρτη των αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης»

Ο αέρας αισιοδοξίας που υπάρχει το 2024 για τους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας φαίνεται πως δεν αγγίζει όλους τους ηπειρωτικούς προορισμούς της Ελλάδας, με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καρπενησίου Σοφία Φλέγγα να σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ακόμα οι ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στον τομέα της προβολής, υπάρχουν πολλά περιθώρια στην προβολή αυτών. Με την κυρία Φλέγγα να είναι παρούσα στο Βερολίνο σημειώνει ότι ο στόχος της παρουσίας τους ήταν να μπει το αεροδρόμιο του Βόλου στο χάρτη των αεροπορικών εταιρειών της ευρώπης.

Πάντως πολύ ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την Εύβοια, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Αιδηψού, Θοδωρής Ρουμελιώτης.

Από το Πάσχα και μετά η πληρότητα στα καταλύματα θα πιάσει κόκκινο, καθώς υπάρχουν από τώρα κλεισμένα συμβόλαια από τις χώρες των Βαλκανίων και ειδικά από Σερβία και Ρουμανία, ενώ τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, το Evia pass κλπ θα δώσουν ώθηση στον εγχώριο τουρισμό.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η ελληνική τουριστική βιομηχανία όχι μόνο ζεσταίνει τις μηχανές της για το 2024, αλλά πατάει γκάζι προκειμένου η χώρα να υποδεχτεί τις μεγάλες τουριστικές ροές από τις διεθνείς αγορές.

Οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες εκκινούν στα νησιά από τις αρχές Απριλίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη το Costa Navarino έχει ανοίξει τις πύλες του και υποδέχεται διεθνείς επισκέπτες την πληρότητα να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο