18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 03:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤο άγνωστο σημείωμα της αγνοούμενης Βολιώτισσας και το όνομα βουλευτή Μαγνησίας που...

Το άγνωστο σημείωμα της αγνοούμενης Βολιώτισσας και το όνομα βουλευτή Μαγνησίας που περιλαμβάνεται σε αυτό [βίντεο]

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από τον Βόλο, η οποία εξαφανίστηκε στις 23 Αυγούστου. Σήμερα, τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί του οποίου προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της εξαφάνισης.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα αποκάλυψε ένα σημείωμα το οποίο φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα και έδωσε στη δημοσιογράφο Ρ. Κουσκουρή η συγκάτοικος της στην Κυψέλη Αττικής.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr στο σημείωμα αυτό, το οποίο αποτελεί μέρος ενός ολόκληρου σημειωματάριου, αναφέρεται το όνομα μίας πρώην βουλευτή Μαγνησίας και υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Το σημείωμα έχει τη μορφή γράμματος – εξομολόγησης και απευθύνεται στον πατέρα της, ο οποίος την υιοθέτησε.

«Είχες φίλη την Υφυπουργό (αναφέρει το όνομά της) και δε φρόντισες να με διορίσεις στο Δημόσιο» φέρεται να λέει η 52χρονη αγνοούμενη, η οποία είχε 23 χρόνια να επικοινωνήσει με την οικογένεια της σε Βόλο και Λάρισα.

Να σημειωθεί ότι η εξαφάνιση της δηλώθηκε με καθυστέρηση μηνών, αφού η συγκάτοικος ειδοποίηση τον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν τον Νοέμβριο του 2023, τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Εξαφάνιση Σταυρούλας: Το ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υπόθεση – Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της “,”description”:”Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας στην Κυψέλη, με το ανθρωποκτονιών να αναλαμβάνει την υπόθεση. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyNC8wMi8xNi8xMi8wNl8yMF82NWNmNGZiYzc4MDAyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT22M24S”,”uploadDate”:”2024-02-16T12:14:20.000Z”,”contentUrl”:”https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/63d5d3/v-cz6gq2x5cw0h.mp4″,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cz6gq2x5cw0h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο