26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:19
ESPA
ΑρχικήMEDIAΤο Champions League στο Mega για ακόμη 3 χρόνια

Το Champions League στο Mega για ακόμη 3 χρόνια

Η… καρδιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League, θα συνεχίσει να χτυπά στο Mega και την επόμενη τριετία.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού των φιλάθλων μέσα από την ελεύθερη τηλεόραση παραμένει σταθερό τα βράδια της Τετάρτης και τη σεζόν 2024-25. Περισσότερες ομάδες, δυνατές αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαμα αναμένονται στη μικρή οθόνη από τον ερχόμενο Αύγουστο. Το Mega θα συνεχίσει να μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από τη φάση των play offs μέχρι το μεγάλο τελικό του UEFA Champions League για τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιρικές σεζόν.

 

Δείτε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: Ανανέωσε την συνεργασία της με το MEGA

 

Οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα μεταφέρουν τον παλμό με ειδικές Pre-Game και Post-Game εκπομπές, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων.

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League φέρουν τη σφραγίδα του Mega και την επόμενη τριετία.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Τετάρτη 14 Αυγούστου με την ελεύθερη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και την κάτοχο του UEFA Europa League Αταλάντα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 26/6/2024

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο