24.8 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 19:20
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο γράμμα της Ντιλέτα Λεότα στον Κάριους: «Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο»

Το γράμμα της Ντιλέτα Λεότα στον Κάριους: «Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο»

 

Η Ιταλίδα αθλητική δημοσιογράφος και σύντροφος του Γερμανού κίπερ έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του τελικού του Καραμπάο Καπ, στο Γουέμπλεϊ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Λόρις Κάριους, έκανε το ντεμπούτο του με τη Νιούκαστλ έπειτα από δύο χρόνια απραξίας, με τη σύντροφό του Ντιλέτα Λεότα να στέλνει το δικό της μήνυμα στον αγαπημένο της, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018.

Μιλώντας στην Athletic, ο Λεότα είπε: «Θα ήθελα να γράψω αυτό το γράμμα αύριο, ή αργότερα, μόλις τελειώσει το παιχνίδι που θα σε φέρει πίσω στο γήπεδο μετά από αυτά τα δύο ατελείωτα, επίπονα και απίστευτα χρόνια.

Τα δύο χρόνια θλιβερών νυχτών, ο κόμπος στο λαιμό σου και οι κακές σκέψεις που σε κράτησαν μακριά από το παιχνίδι, αλλά όχι από το μεγαλύτερο πάθος σου. Το γήπεδο ποδοσφαίρου που κάνει εκατομμύρια παιδιά να ονειρεύονται καθημερινά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για τη δύναμη που μπορέσατε να βρείτε ο ένας στον άλλον. Φυσικά, δεν το αρνούμαι, το χτύπημα ήταν σκληρό, αλλά, όπως με δίδαξες, η ζωή είναι 10 τοις εκατό αυτό που σου συμβαίνει και 90 τοις εκατό πώς αποφασίζεις να αντιδράσεις.

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω για μια καλύτερη πορεία και είμαι σίγουρη ότι αυτή η σειρά θα οδηγήσει εσένα και όλη την ομάδα να πετάξετε. Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο»

Ο Κάριους δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τον Φεβρουάριο του 2021.

Έκανε δύο λάθη που οδήγησαν στα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στην ήττα της Λίβερπουλ με 3-1 στον τελικό του 2018 και δέχτηκε σφοδρή κριτική.

Έκτοτε, ο Γερμανός τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Μπεσίκτας και τη Γερμανική Ουνιόν Βερολίνου πριν φτάσει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Η ευκαιρία του να παίξει προέκυψε όταν ο Νικ Πόουπ αποβλήθηκε στην πρόσφατη ήττα από τη Λίβερπουλ. Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα, που  είναι η δεύτερη επιλογή της Νιούκαστλ, δεν μπορεί να αγωνιστεί, δεδομένου του γεγονότος ότι έχει ήδη παίξει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν στη διοργάνωση.//

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο