31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 17:33
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤο μεγάλο «ευχαριστώ» στους Εθελοντές του Ορφανοτροφείου Βόλου – To τραγούδι που...

Το μεγάλο «ευχαριστώ» στους Εθελοντές του Ορφανοτροφείου Βόλου – To τραγούδι που γράφτηκε για το Ίδρυμα

Οι εικόνες που ερχόντουσταν από το Ορφανοτροφείο Βόλου μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, κινητοποίησαν τη Σοφία Μαχαιρίτσα, η οποία και επικοινώνησε άμεσα τόσο με τη Γενική Γραμματέα του Ιδρύματος, Τόνια Γιαννούσα Νταοπούλου όσο και με τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου, Κώστα Θεοδώρου. Η ζημιά που είχε υποστεί το Ίδρυμα ήταν ολική αλλά με την αμέριστη βοήθεια των εθελοντών του Ιδρύματος οι ζημιές αποκαταστάθηκαν και η κανονικότητα επέστεψε.

Η Σοφία Μαχαιρίτσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε κάλεσμα το οποίο σίγα σίγα εξαπλώθηκε με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη. Ο επί σειρά οκτώ ετών πρόεδρος του Ορφανοτροφείο, Κώστας Θεοδώρου μαζί την γ.γ, Τόνια Γιαννούσα Νταοπούλου θέλησαν να ευχαριστήσουν την κα. Μαχαιρίτσα τόσο για τη συμβολή της με εκδηλώσεις γυναικών αλλά και για την αποκατάσταση των ζημιών, δίνοντας τα ηνία της εκδήλωσης της κοπή πίτας του Ιδρύματος, η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/2 στις 18.30 στο VOLOS PALACE.

Η κοπή πίτας του Ιδρύματος είναι αφιερωμένη στο μεγάλο «ευχαριστώ» που πρέπει να ακουστεί για όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην επανάκαμψη του Ορφανοτροφείου. Οι Βολιώτες θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση η οποία είναι και μία ανταμοιβή για τους ανθρώπους που έκαναν από την υπεράνθρωπη προσπάθεια για το Ορφανοτροφείο το οποίο λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια στην πόλη μας.

Για την διεξαγωγή αυτής μοναδικής βραδίας ενώθηκαν, η Βολιώτη Χορωδία, η Σολίστ, Κατερίνα Αποστολοπούλου, η καθηγήτρια μουσικής, Σοφία Μαρκογιαννοπούλου, ενώ στο πιάνο θα είναι η Βασιλική Παπαπακωνσταντίνου με τον Θάνο Φυσέκη στο σαξόφωνο. Guest Star ο 12χρονος πιανίστας, Χρήστος Ραφτόπουλος. Η αγάπη είναι στο κόκκινο για αυτή τη μεγάλη εκδήλωση! Μάλιστα η Κατερίνα Αποστολοπούλου μετά από ιδέα της Σοφίας Μαχαιρίτσα έγραψε ένα τραγούδι για το Ορφανοτροφείο Βόλου, το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά! Το τραγούδι με τίτλο «Δώσε χαμόγελα και ελπίδα» μελοποίησε ο Βασίλης Καστάνης το οποίο και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:

Τέλος, πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους επεφυλάσσουν, η εθελόντρια, Νικολία Παπαγεωργάκη η οποία ετοιμάζει ένα αναμνηστικό δώρο για όλους τους καλεσμένους, το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου και την Ευσταθία Σκούρα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο