17.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 09:28
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΤουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του AKP στα Άδανα – Συνελήφθη ο...

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του AKP στα Άδανα – Συνελήφθη ο δράστης

Άγνωστος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά των γραφείων του κυβερνώντος Κόμματος Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης (ΑΚΡ) στην επαρχία Τσουκούροβα στα Άδανα της νότιας Τουρκίας.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Νουμάν Κουρτουλμούς, δήλωσε στο CNNTurk ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος. Ο ίδιος ανέφερε: «Δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς λεπτομέρειες. Ο δράστης της επίθεσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε αυτό το γεγονός. Μπορεί να υπάρξουν τέτοιες προκλήσεις σε αυτή την περίοδο που πλησιάζουν οι εκλογές και οι υποψήφιοι συναγωνίζονται μεταξύ τους. Το έθνος μας πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση. Καταδικάζουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά την επίθεση.

Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται κατά του ΑΚΡ, αλλά κατά της δημοκρατίας στην Τουρκία. Ελπίζουμε ότι πέσαμε θύματα της παραφροσύνης ενός ανθρώπου. Υπάρχει μια εν εξελίξει έρευνα από την πλευρά της Αστυνομίας. Θα δοθούν πληροφορίες της αστυνομίας μόλις προκύψουν. Ως πολιτικοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε προκλήσεις».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μανδαλίδης

www.ertnews.gr



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο