25.3 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 23:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο: Η απάντηση Παπαπέτρου για την υπέρβαση...

Τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο: Η απάντηση Παπαπέτρου για την υπέρβαση αλκοόλ στον οδηγό μηχανής

Τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπέρβαση του αλκοόλ στο αίμα του 33χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας, που παρέσυρε έναν 53χρονο και το 4 μηνών βρέφος που έχασε τη ζωή του, στην οδό Ιάσονος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κλήθηκε να σχολιάσει ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκος Παπαπέτρο.

Ο γνωστός Βολιώτης δικηγόρος τόνισε:

«Κρατάω μεγάλη επιφύλαξη, γιατί βλέπω μόνο τις δημοσιογραφικές πληροφορίες. Από την ανακρίτρια δεν έχω επισήμως καμία ενημέρωση. Μιλάνε για τιμή στο αίμα 1,07. Η τιμή αυτή δεν είναι υπερβολική, ποινικού αδικήματος, αλλά διοικητικού προστίμου 700 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης. Θεωρείται τιμή που υπερβαίνει τα όρια, αλλά αν δεν υπήρχε νεκρός δε θα πήγαινε καν κατηγορούμενος, δε στοιχειοθετείται αυτοτελώς ποινικό αδίκημα».

Η πλευρά της οικογένειας, που εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη επισημαίνει ότι στην περίπτωση που είναι θετικός σε αλκοόλ ο 33χρονος μοτοσικλετιστής, θα ασκηθεί νέα συμπληρωματική δίωξη και ειδικότερα για νέο κακούργημα.

Ο κ. Χαρμάνης, ερωτώμενος από το TheNewspaper.gr για τις εξελίξεις, αρνήθηκε να τις σχολιάσει, αναμένοντας τις επίσημες αναλύσεις από τα εργαστήρια του Νοσοκομείου Βόλου, που θα δείξουν την ακριβή ποσότητα αλκοόλ που είχε στο αίμα του ο οδηγός που παρέσυρε βρέφος και παππού, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το αγγελούδι.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο