25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 18:34
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒαρύ πένθος στον Βόλο για την Σοφία Ιωάννου – Συγκινητικό «αντίο από...

Βαρύ πένθος στον Βόλο για την Σοφία Ιωάννου – Συγκινητικό «αντίο από τη Νέα Δημοκρατία

Βαρύ πένθος στον Βόλο από τον θάνατο της 62χρονης Σοφίας Ιωάννου πρώην προέδρου του ΔΣ του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και προέδρου του τοπικού συλλόγου Καρκινοπαθών. Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που καταφτάνουν στην οικογένεια της, ενώ οι προσωπικοί της λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας

«Μια ηρωίδα της ζωής, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, η Σοφία Ιωάννου, “έφυγε” τη σημαντική αυτή μέρα από κοντά μας. Αγωνίστρια και με ψυχική δύναμη κατάφερε πολλά. Ήταν σημαντική η προσφορά της στην παράταξη από διάφορες θέσεις ευθύνης.
Η ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας εκφράζει τη βαθειά της λύπη για το πρόωρο χαμό της. Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της και συμπαρίσταται στο πένθος τους…
Καλό ταξίδι….»

Το Ορφανοτροφείο Βόλου

Με αφορμή το αιφνίδιο άγγελμα του θανάτου της πρώην Προέδρου του Δ.Σ.του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου και μέλος της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου», Σοφίας Ιωάννου, η Διοίκηση του Ιδρύματος και του Σωματείου, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης

2. Να παραστεί σύσσωμη στη νεκρώσιμη ακολουθία της

3. Να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευτεί στο τοπικό τύπο

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο