29.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 11:23
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒαθιά… ανάσα με πεντάρα για την Έβερτον

Βαθιά… ανάσα με πεντάρα για την Έβερτον

 

Τρομερή εμφάνιση από τα “ζαχαρωτά”, που έκαναν… πάρτι μέσα στο “Άμεξ”, επικρατώντας με 5:1 της Μπράιτον για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Επιτέλους νίκη για την Έβερτον, που είχε μείνει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για σχεδόν δύο μήνες, αφού το προηγούμενο τρίποντο που πήρε ήταν στις 11 Μαρτίου. Έτσι το σύνολο του Σον Ντάις κατάφερε να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, φθάνοντας τους 32 βαθμούς. Από την άλλη, η Μπράιτον ηττήθηκε στην έδρα της για πρώτη φορά μετά τις 18 Φεβρουαρίου και παρέμεινε 7η με 55 πόντους.

Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στα 33 δευτερόλεπτα, με τον ΚάλβερτΛιούιν να σερβίρει στον Ντουκουρέ, ο οποίος έκανε το 0:1. Ο μέσος από το Μάλι ήταν αυτός που πέτυχε και το 0:2, με σουτ μέσα από την περιοχή στο 29’. Λίγο μετά έγινε και το 0:3, μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Μπράιτον, Στιλ, στον οποίο χρεώθηκε ως αυτογκόλ στο 35’.

Οι “γλάροι” πήραν μέτρα στο γήπεδο, είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Έτσι η Έβερτον χτύπησε στην αντεπίθεση και ο ΜακΝίλ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Στιλ για το 0:4 στο 76’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα με τον ΜακΆλιστερ να μειώνει σε 1:4 στο 79’, όμως πλέον ήταν ήδη αργά.

Το… κερασάκι στη τούρτα για την ‘Έβερτον μπήκε στο 90+6’, με τον ΜακΝίλ να διαμορφώνει το τελικό 1:5, πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα στο παιχνίδι.//ΜΠ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Μαΐου

Γουλβς – Άστον Βίλα 1:0
Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 2:1
Μπόρνμουθ – Τσέλσι 1:3
Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1:0
Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 1:0

Κυριακή 7 Μαΐου 

Νιούκαστλ – Άρσεναλ 0:2
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιούναιτεντ 1:0

Δευτέρα 8 Μαΐου

Φούλαμ – Λέστερ 5:3
Μπράιτον – Έβερτον 1:5
22:00 Νότιγχαμ – Σάουθαμπτον

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο