17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:38
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒιεϊρίνια: «Όποιος το θέλει περισσότερο θα κατακτήσει το Κύπελλο»

Βιεϊρίνια: «Όποιος το θέλει περισσότερο θα κατακτήσει το Κύπελλο»

 

Ο 37χρονος Πορτογάλος του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε όσα άλλαξαν φέτος στον “δικέφαλο του βορρά” και τόνισε πως όποια ομάδα το θέλει περισσότερο, θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου:

«Όποιος το θέλει περισσότερο συνήθως το κερδίζει, θέλαμε και πέρσι να κερδίσουμε για κάποιον τρόπο δεν κερδίσαμε, από το 2017 μέχρι σήμερα έχουμε αρκετούς τελικούς, αρκετές νίκες. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντα παρόν, αυτό θέλουμε και αύριο, να κλείσουμε την περίεργη αυτή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Άλλαξαν πολλά φέτος, νέα ομάδα με μικρούς παίκτες, πρώτη φορά θα είναι αυτοί σε τελικό, εμείς ως γκρουπ ξέρουμε ότι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, θα μας δώσει 100% άλλη αυτοπεποίθηση για την επόμενη σεζόν. Αυτή η δουλειά θέλει χρόνο και πίστη, εμείς δεν σκεφτόμαστε την ήττα, μόνο το παιχνίδι και τη νίκη».

Για τη διασταύρωση με την ΑΕΚ στον τελικό: «Έχουμε κάνει αρκετά παιχνίδια με την ΑΕΚ, κερδίσαμε ένα, χάσαμε τα υπόλοιπα, ξέρουμε τι λάθη κάναμε, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, ένας τελικός, όποιος το θέλει περισσότερο, θα το κερδίσει».

Για τη διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο: «Μια βδομάδα πριν βγήκε η απόφαση, πέρασε σχεδόν… σε όλη την Ευρώπη φέτος, στεναχωριέμαι σίγουρα αλλά το έχουμε συνηθίσει, ο τελικός είναι μία γιορτή για τους φιλάθλους και τις ομάδες, κρίμα που και φέτος θα γίνει χωρίς κόσμο».

«Οι νεαροί να είναι συγκεντρωμένοι στο 100% βοηθώντας ο ένας τον άλλο, να είμαστε ομάδα και οικογένεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μόνο έτσι μπορούμε να το κερδίσουμε».//Τ.

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο