25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 19:39
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒήμα τίτλου για Μπάγερν και παραμονής για Μπόχουμ, κουνάει… σεντόνι η Ουνιόν

Βήμα τίτλου για Μπάγερν και παραμονής για Μπόχουμ, κουνάει… σεντόνι η Ουνιόν

 

Πολλά γκολ και ενδιαφέροντα αποτελέσματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga, με αρκετές διαφοροποιήσεις στη μάχη της Ευρώπης και της σωτηρίας.

Άιντραχτ – Μάιντς 3:0

Οι “αετοί” πήραν κεφάλι στο σκορ έπειτα από 18 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Καμάντα. Ο Ιάπωνας μέσος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1:0. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπούτα να κάνει φοβερό σπριντ και να νικάει τον Ζέντνερ για το 2:0 στο 40’. Τη νίκη για την Άιντραχτ “κλείδωσε” ο Κόλο Μουανί. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε το 3:0 στο 59’, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2:1

Από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους οι “λύκοι”, καθώς με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου άνοιξαν το σκορ με τον Καμίνσκι. Ο νεαρός Πολωνός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπακού. Η Βόλφσμπουργκ διαχειρίστηκε σωστά αυτή την εξέλιξη του αγώνα, χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερα η συμβολή του Καστέλς. Ωστόσο, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Νίκο Κόβατς, όταν έφθασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Βάλσμιντ, να κάνει με σουτ το 2:0 στο 75’. Το μόνο που κατάφερε η Χόφενχαϊμ ήταν να μειώσει στο τελικό 2:1, με τον Γκιλαβογκί να πετυχαίνει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Μπάγερν – Σάλκε 6:0

Οι Βαυαροί χρειάστηκαν 21 λεπτά για να διασπάσουν την άμυνα της Σάλκε και το έκαναν με τον Μίλερ. Ο Γερμανός άσος πήρε την μπάλα από τον Σανέ και την έστειλε χαμηλά στη δεξιά γωνία για το 1:0. Λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του Τόμας Τούχελ. Ο Κίμιχ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η Μπάγερν, κάνοντας το 2:0 στο 29’. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε δις και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων. Αρχικά έκανε το 3:0 στο 50’, έπειτα από ασίστ του Κανσέλο, ενώ στο 66’ πέτυχε το 4:0. Όμως οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι, ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Ο Τιλ στο 80’ έκανε το 5:0 με πλασέ από κοντά, ενώ το τελικό 6:0 διαμόρφωσε ο Μαζράουι.

Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 3:2

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι για την Μπόχουμ, αφού μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αντζέι να σκοράρει με φοβερό σουτ για το 1:0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μάιερ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1:1 στο 29’. Εκεί όμως που φαινόταν ότι το ματς θα κριθεί στη λεπτομέρεια, ένα καλό διάστημα λίγων λεπτών στο δεύτερο μέρος, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Στο 59’ έγινε το 2:1 με αυτογκόλ του Γκουλεβέουβ και στο 62’ ο Λοσίγια νίκησε με μακρινό σουτ τον Κούμπεκ για το 3:1. Η Άουγκσμπουργκ είχε απάντηση και μείωσε σε 3:2 στο 85’ με κοντινό πλασέ του Γεμποά, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Ουνιόν – Φράιμπουργκ 4:2

Από το ημίχρονο καθάρισε το μεγάλο παιχνίδι για την έξοδο στο επόμενο Champions League η Ουνίον, παρά το γεγονός ότι η Φράιμπουργκ έδειξε να έχει σφυγμό στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Βερολίνου άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Μπέχρενς να κάνει το 1:0, ενώ δύο γκολ του Μπέκερ έδωσαν τεράστιο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Ο επιθετικός από το Σουρινάμ διαμόρφωσε το 3:0 του ημιχρόνου, σκοράροντας στο 36’ και στο 38’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο ελάχιστο την απόσταση, με τον Γκούλντε να κάνει το 3:1 στο 56’ και τον Γκρίφο να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 3:2 στο 70’. Το ματς έτσι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, όμως στο 80’ ο Λαϊντουνί “σκότωσε” κάθε ελπίδα της Φράιμπουργκ, διαμορφώνοντας το τελικό 4:2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 12 Μαΐου 

Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 5:2

Σάββατο 13 Μαΐου 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ 3:0
Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2:1
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 6:0
Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 3:2
Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ 4:2
19:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ

Κυριακή 14 Μαΐου 

16:30 Στουτγκάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν
18:30 Λειψία – Βέρντερ Βρέμης

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο