21.2 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 01:16
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒολιώτισσα κατήγγειλε τον 56χρονο γείτονα της πως παραλίγο να την ρίξει από...

Βολιώτισσα κατήγγειλε τον 56χρονο γείτονα της πως παραλίγο να την ρίξει από το μπαλκόνι

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες 56χρονος αλλοδαπός στον Βόλο, κατηγορούμενος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης εξύβριση, μετά από καταγγελία της 69χρονης γειτόνισσας του πως επιχείρησε να την ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού της, τραβώντας μια κουβέρτα που εκείνη τίναζε.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/12 στην πολυκατοικία που κατοικούν οι δύο γείτονες στο κέντρο του Βόλου, όταν η 69χρονη βγήκε στο μπαλκόνι της στον 4ο ορόφου να τινάξει μια κουβέρτα, και ο 56χρονος, ο οποίος μένει ακριβώς από κάτω, άρπαξε δύο φορές την κουβέρτα και την τράβηξε, με την γυναίκα να κινδυνεύσει να χάσει την ισορροπία της και να παρασυρθεί κάτω στο έδαφος.

Οι δύο γείτονες φέρεται να έχουν διαφορές μεταξύ τους, ενώ, σύμφωνα με την γυναίκα, όταν εκείνη πήγε αργότερα για να του ζητήσει το λόγο, ο 56χρονος την «στόλισε» με βρισιές.

Τελικά ο ίδιος συνελήφθη λίγο αργότερα, αφού η 69χρονη υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, και οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο