22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 21:17
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: «Έρχεται τρενάκι του τρόμου» για τον 38χρονο κρατούμενο που απειλεί συνεχώς...

Βόλος: «Έρχεται τρενάκι του τρόμου» για τον 38χρονο κρατούμενο που απειλεί συνεχώς σύντροφο και τον γιο τους

Στον Εισαγγελέα Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες ένας 38χρονος κρατούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή κατα συρροή και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ιδιαίτερο ταπεινωτικό λόγο.

Το ιστορικό

Ο 38χρονος που εκτίει την ποινή του στις φυλακές Αλμυρού έχει έναν 15χρονο γιο με την 55χρονη πρώην σύντροφο του. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το Σάββατο 13/07/2024 πατέρας και γιος, ο πατέρας μίλησε με άσχημο τρόπο στο παιδί του και απείλησε την σωματική ακεραιότητα της μητέρας του. Το παιδί μετέφερε τα γεγονότα στην 55χρονη μητέρα και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Συγκεκριμένα η 55χρονη δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο 38χρονος απευθύνθηκε με αρκετά σκληρά λόγια στον 15χρονο γιο τους «Καλύτερα να μην υπήρχες με όλη αυτή την κατάσταση» Ο γιος απάντησε στον πατέρα ότι «αν τυχόν και όποτε βγεις έξω πειράξεις την μητέρα μου θα σε κρεμάσω». Τηλεφώνησε στην μητέρα του και την ενημέρωσε σχετικά με τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα. Η 55χρονη μητέρα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία της, καθώς αναγκάζεται να δουλεύει 12ωρα για την ανατροφή του γιου της, φοβάται διαρκώς τα τελευταία πέντε χρόνια διότι δέχεται συνεχώς απειλές « Εγώ θα μπω για σένα ισόβια, κάπου θα σε βρω» Υποδηλώνοντας ότι θα την σκοτώσει. Την βρίζει διαρκώς ακόμη και μπροστά στο ανήλικο παιδί τους με σκληρούς χαρακτηρισμούς «πουτ@ν@ και κ@ργιολ@». Έχει ασκήσει ακόμη και σωματική βία πάνω της. Η γυναίκα που ζει έναν εφιάλτη κατευθύνθηκε στο κέντρο της Δραπετσώνας, όπου υπάρχει ενημέρος της κατάστασης αστυνομικός και κατέθεσε την μήνυση μετά από παρότρυνση του, καθώς δεν βάζει μυαλό ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, από την μεριά του δήλωσε ότι η πρώην του θέλει να τον κρατήσει μέσα στην φυλακή σταματώντας την αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με καινούργια μήνυση. Ορκιζόμενος στην ζωή του παιδιού του εξαγρίωσε την έδρα, δηλώνοντας ότι δεν έχει ακουμπήσει την πρώην σύντροφο του, παράλληλα όμως παραδέχτηκε ότι είναι δικαίως βρίσκεται στην φυλακή για ενδοοικογενειακή βία με ποινή φυλάκισης 23 μηνών. Δήλωσε ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ανήλικο γιο του γιατί του ζήτησε χρήματα, κάτι που το παιδί αρνήθηκε να δώσει και την άλλη μέρα ήρθε νέα μήνυση. «Δεν είμαι τόσο χαζός να απειλήσω το παιδί μου όταν έχω δυο μηνύσεις πίσω στην πλάτη μου».

Το δικαστήριο τον καταδίκασε αλλάζοντας την δεύτερη πράξη κατηγορίας σε εξύβριση με συνολική ποινή 9 μηνών με αναστολή. Τον προειδοποίησε ότι εάν ξανά πειράξει έστω και μια τρίχα της μητέρας του παιδιού του ή ξαναμιλήσει έτσι στον γιο του οι 22 μήνες θα του φανούν παράδεισος. Όλες οι ποινές θα εκτιθούν. «Έρχεται τρενάκι του τρόμου αν συνεχίσετε» Δήλωσε ο πρόεδρος της έδρας. Ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει οδηγήθηκε πίσω στην φυλακή να εκτίει την ποινή του.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο