17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:33
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Γάτος εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και θετικός στο AIDS

Βόλος: Γάτος εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και θετικός στο AIDS

Υποσιτισμένος και σε κακή κατάσταση βρέθηκε ένας γάτος στον Βόλο. Επίσης μετά τις εξετάσεις που του έγιναν βρέθηκε θετικός και στο AIDS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου:

Ο νεαρός αδέσποτος ψιψινακος των φωτογραφιών, (τον ονομάσαμε “BEN”), μεταφέρθηκε εσπευσμένα, στην κτηνιατρικη κλινική Volos Veterinary Specialists, από φιλόζωη φοιτήτρια στην πόλη μας, όταν τον βρηκε στο δρόμο, σε άσχημη κατάσταση. Η νεαρή κοπελα, με το που είδε τον γατουλη ακίνητο και να βαριά-ανασαινει, δεν τον αγνόησε, ούτε τον προσπερασε, όπως θα μπορούσε να είχε κάνει κάποια άλλη κοπέλα της ηλικίας της, αλλά προσπάθησε με τα μέσα που διέθετε να τον βοηθήσει.

Ήδη ο BEN από χθες το βράδυ που τον εντόπισε η φοιτήτρια, είναι σε νοσηλεία και από τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων, (εκτός από τον εμφανη υποσιτισμο και την υποτονικότητα) παρουσιάζει αναπνευστικό πρόβλημα και επίσης βγήκε θετικός σε Aids.

Ήδη είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων και για κακοηθεια.

Δυστυχώς για την Ελένη (φοιτήτρια), είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να ανταπεξέλθει στα έξοδα όπως κλινική εξέταση, αιματολογικες, εξετάσεις, ακτινογραφιες, νοσηλεία, και ότι άλλο χρειαστεί ο γατουλης BEN, για αυτό ζήτησε την οικονομική στήριξη και βοήθεια όλων μας για να βοηθήσουμε την προσπάθεια διάσωσης του.

Το γνωρίζουμε ότι για όλους η εποχή είναι οικονομικά δύσκολη, όμως στην προκειμένη περίπτωση για μια κοπελίτσα και φοιτήτρια είναι σαφές και κατανοητό πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στα έξοδα του άρρωστου ψιψινακου.

Για αυτό, όσοι φίλοι μας μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια διάσωσης του BEN, μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της κτηνιατρικης κλινικής που βρίσκετε στη 2ας Νοεμβρίου με Θουκιδιδου στο Βόλο ή να καταθέσετε στην Εθνική τράπεζα με αρ. Λογαριασμού IBAN:GR 3601 1026 7000 0026 7001 51306 με δικαιουχο τον κτηνίατρο κ. Φιλήμων Σαλβατόρ Διαμαντή και με αιτιολογία για τον BEN.

Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!!!

Σας ευχαριστούμε εκ’των προτέρων!!!

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο