31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 17:34
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Κανονικά ισχύουν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η εκλογή Θεοδωρου...

Βόλος: Κανονικά ισχύουν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η εκλογή Θεοδωρου – «Χαστούκι Αποκεντρωμένης σε Παπαπέτρο

Ακόμα μία ήττα μετρά η παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας βρήκε σύμφωνη με τον νόμο τόσο την εκλογή του Θάνου Θεόδωρου στη θέση του προέδρου του οργάνου, όσο και τη νομιμότητα όλων των αποφάσεων που έλαβε το Δημοτικό συμβούλιο την επίμαχη περίοδο.

Ο συνδυασμός του δικηγόρου Ν. Παπαπέτρου προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση διότι μετά την παραίτηση του Γιώργου Μουλά συγκλήθηκε το όργανο με έγγραφο, το οποίο υπέγραφε ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος και όχι ο κ. Μουλάς. Το έγγραφο διορθώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως για μικροπολιτικούς λόγους και προσκολλημένη στην τυπολατρεία η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη για να την προσβάλει.

Τα μέλη της παράταξης “Συμμαχία για τον Βόλο” έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στην Επιτροπή του Άρθρου 152, παρότι αυτή η κίνηση κρίνεται από τους ειδικούς ως “πολιτικά αυτοκτονική”. Κύκλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που είδαν την προσφυγή του κ. Παπαπέτρου αναρωτήθηκαν γιατί αφού ήθελε να καταγγείλει τη διαδικασία, συμμετείχε κανονικά σε αυτή!

Να σημειωθεί ότι χθες πολλά ΜΜΕ της Μαγνησίας διακίνησαν fake news περί ακύρωσης των αποφάσεων του ΔΣ και της εκλογής του κ. Θεοδώρου.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο