25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Μυστήριο με τη δράση νεαρού άνδρα – Τα κόπρανα των σκύλων...

Βόλος: Μυστήριο με τη δράση νεαρού άνδρα – Τα κόπρανα των σκύλων και ο φόβος των ιδιοκτητών τους

Τη δράση ενός νεαρού άνδρα, περιγράφουν διάφοροι Βολιώτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, πρόκειται για έναν ρομ από την περιοχή του Αλιβερίου, ο οποίος ακούει στο όνομα Βαλάντης και προκαλεί φόβο σε κηδεμόνες σκύλων. Όταν εκείνοι βγάζουν βόλτες τα ζώα τους, εκείνος τους ακολουθεί, τους ρωτάει αν τα σκυλιά έχουν αφοδεύσει και όταν αυτό γίνει, μαζεύει τις ακαθαρσίες με σακουλάκια και τις κρατάει.

Μαρτυρίες μάλιστα, αναφέρουν ότι πολλές φορές ανοίγει κάδους απορριμμάτων και βγάζει από εκεί ακαθαρσίες σκύλων.

Μία γυναίκα δίνει τη δική της μαρτυρία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Λυπάμαι που θα το πω… Αλλά μου έτυχε κι εμένα με το ίδιο παιδί κι όταν τον ρώτησα γιατί τα μαζεύει μου είπε πως τα τρώει».

«O Βαλάντης είναι είναι γυφτακος με φάτσα λίγο τρομακτική αλλά να ξέρετε δεν πειράζει και εγώ βγάζω τον σκύλο μου Ευαγγελίστρια του δίνω σακουλάκι αν δεν έχει και τον παρακολουθώ μέχρι να μαζέψει τις ακαθαρσίες του σκύλου μου.Ειναι το φετίχ του αυτό» λέει ένας άνδρας.

«Τον συνανταμε κι εμεις καποιες φορες οταν βγαζουμε τα σκυλια βολτα. Απ οτι ξερω τον λενε Βαλαντη. Εχει νοητικο προβλημα και παει σε οσους εχουν σκυλια και τους ρωταει αν εχουν κανει την αναγκη τους. Κατα τα αλλα δεν κανει κατι, ειναι ακινδυνος» αναφέρει μία γυναίκα.

«Και σε εμενα εχει τυχει!ειναι ενα παιδι στην εφηβεια θα ελεγα μελαμψο που φαινεται οτι εχει θεματακια!ειναι ακινδυνος παντως!τις ακαθαρσιες τι τις κανει δεν γνωριζω!σε εμενα ειχε τυχει να μπει κ στον καδο μεσα οπου τα ειχα πεταξει κ να τα παρει!» αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Σε κάθε περίπτωση ο νεαρός έφηβος θα πρέπει να βοηθηθεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο