14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:35
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Βόλος: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες (08-07-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, ο ένας δράστης διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία ηλεκτρονική συσκευή-ενισχυτή ήχου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε τρεις τραπεζικές κάρτες και μία τσάντα χειρός ημεδαπής γυναίκας, που περιείχε 40 ευρώ και διάφορα είδη κομμωτηρίου.

Ακολούθως, ο δράστης, κάνοντας χρήση των αφαιρεθέντων τραπεζικών καρτών, προέβη σε δύο διαδοχικές συναλλαγές, συνολικού ύψους 60 ευρώ, προς αγορά προϊόντων.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε κοντά στην οικία του δεύτερου, ενώ στη συνέχεια, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα με το περιεχόμενο της, καθώς και η ηλεκτρονική συσκευή ήχου (ενισχυτής), τα οποία, είχε στην κατοχή του ο δεύτερος δράστης. 

Ο πρώτος δράστης παρέδωσε 2 ποδήλατα και 1 επαναφορτιζόμενο εργαλείο χειρός, τα οποία, ομοίως, είχε στην κατοχή του ο δεύτερος δράστης.

Για τα 2 ποδήλατα και το εργαλείο χειρός που κατασχέθηκαν, ερευνάται η προέλευσή τους, ενώ τα λοιπά ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο