20.1 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος – Θεσσαλία: Αυτά τα ακίνητα βγαίνουν σε πλειστηριασμό – Δείτε εικόνες...

Βόλος – Θεσσαλία: Αυτά τα ακίνητα βγαίνουν σε πλειστηριασμό – Δείτε εικόνες και τιμές

Στον κόσμο του real estate, o πλειστηριασμός αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση απόκτησης ακινήτου, παρέχοντας αμέτρητες ευκαιρίες για όσους αναζητούν ακίνητο χαμηλού προϋπολογισμού. 

Μέσω αυτής της διαδικασίας, παρέχεται ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι τιμές παρουσιάζουν μείωση έως και 30% σε σχέση με την τρέχουσα αξία της αγοράς!

Το i auction πρόκειται για την πιο εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών για ακίνητα σε πλειστηριασμό και είναι εδώ για να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, καθοδηγώντας σας προς τη σωστή και πιο συμφέρουσα απόφαση για εσάς.

Η ομάδα του i auction αναλαμβάνει όλη την διαδικασία για εσάς από το Α εώς και το Ω. 

Με ποιον τρόπο;

  • Σας συμβουλεύει για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν, με πλήρη ανάλυση της αξίας αλλά και της μελλοντικής απόδοσης κάθε ακινήτου
  • Σας παρέχει έγκυρα δεδομένα για να λάβετε ασφαλείς αποφάσεις
  • Σας εκπροσωπεί στη διαδικασία της δημοπρασίας
  • Δημιουργεί στρατηγική για την επιτυχή έκβαση της δημοπρασίας
  • Σας βοηθάει να λάβετε στεγαστικό δάνειο μέχρι και 70% χορήγηση της τιμής εκκίνησης
  • Είναι δίπλα σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε στάδιο της διαδικασίας

Δείτε παρακάτω ακίνητα σε πραγματική ευκαιρία στη Θεσσαλία:

Εξαιρετική διώροφη μεζονέτα 139 τ.μ. σε οικόπεδο επιφάνειας 1.275 τ.μ. στον οικισμό Άλλη Μεριά του Βόλου. Διαθέτει ισόγειο επιφάνειας 73 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει σαλόνι-καθιστικό, λουτρό, κουζίνα, αποθήκη και 1ο όροφο επιφάνειας 66 τ.μ., που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και λουτρό. Επιπλέον, η μεζονέτα παρέχει θέση στάθμευσης και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια, καφετέριες και σχολεία.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Διώροφη μονοκατοικία 100 τ.μ., πλήρους κυριότητας, σε οικόπεδο 52 τ.μ., βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γιάννη Δήμου 17 και Αυτοκράτορος Ηρακλείου στον Βόλο. Εκτείνεται σε 2 επίπεδα με ισόγειο και 1ο όροφο 50 τ.μ., έκαστο και δώμα. Βρίσκεται κοντά σε κεντρικό σημείο της πόλης με αγορά, σχολεία καθώς και σε κοντινή απόσταση από το πάρκο Χιλιαδούς και την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Ευρύχωρο διαμέρισμα 2ου ορόφου 123 τ.μ., πλήρους κυριότητας, σε οικόπεδο 330 τ.μ. Στο εσωτερικό του, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, 2 μπάνια και διάδρομο. Βρίσκεται στην οδό Σωκράτους 8 στα Τρίκαλα, κοντά στην τοπική αγορά, σε σχολεία καθώς και σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Μοναδικό οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου επιφάνειας 83 τ.μ., πλήρους κυριότητας, σε οικόπεδο επιφάνειας 148 τ.μ. Στο εσωτερικό του, αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, διάδρομο, λουτρό και δύο εξώστες. Βρίσκεται στην οδό Δωροθέου Σχολαρίου 40 στον Βόλο, σε κοντινή απόσταση από σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και την τοπική αγορά.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Εντυπωσιακή ισόγεια μονοκατοικία επιφάνειας 84 τ.μ., 100% επικαρπίας, σε οικόπεδο επιφάνειας 483 τ.μ., στην οδό Αθηνάς, Γριζάνο, Φαρκαδόνα, στα Τρίκαλα. Εντός του οικοπέδου υπάρχει επιπλέον κατοικία που λειτουργεί βοηθητικά ως χώρος αποθήκευσης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια, καφετέριες και σχολεία.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Δείτε επενδυτικά ακίνητα στη Θεσσαλία και λάβετε μέρος.

Επικοινωνία 

Ιστοσελίδα: www.iauction.gr

E-mail: info@iauction.gr

Τηλέφωνο: +30 2106008300

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο