24.8 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 21:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΞέσπασμα Μαρέδη: Κάτι πάει πολύ στραβά με τη Δικαιοσύνη, θλίβομαι και τρομάζω...

Ξέσπασμα Μαρέδη: Κάτι πάει πολύ στραβά με τη Δικαιοσύνη, θλίβομαι και τρομάζω [βίντεο]

Ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του STAR τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Δικαιοσύνης να προφυλακίσει δύο νεαρούς με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού μίας 17χρονης κοπέλας στη Λιβαδειά.

Παρότι υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό, αλλά και μηνύματα που αποδείκνυαν τη συναίνεση της κοπέλας στην ερωτική επαφή, η Δικαιοσύνη τους προφυλάκισε για 17 μήνες στη φυλακή των Γρεβενών, και λίγες ημέρες πριν αθωώθηκαν ομόφωνα από το δικαστήριο.

Είχε προηγηθεί η διαπόμπευσή τους, αφού με διάταξη της Εισαγγελίας δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας τους και οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, αφήνοντας τους το στίγμα του βιαστή.

«Εγώ βλέπω δύο νέα παιδιά που βρίσκονται ακόμα σε σοκ. Πρέπει να πω ότι διαπιστώνω με μεγάλη θλίψη και θυμό ότι κάτι πάει στραβά με τη δικαιοσύνη. Τρομάζω στην ιδέα ότι σε μία τόσο οφθαλμοφανή υπόθεση, με μηνύματα, με βίντεο, η δικαιοσύνη προφυλάκισε αυτά τα παιδιά. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Δε λέει κανείς να μην εξεταστεί ενδελεχώς μία τέτοια καταγγελία. Ασφαλώς και πρέπει. Αλλά αυτά τα παιδιά έχασαν 17 μήνες από τη ζωή τους. Δεν ξέρω ποιος θα τους δώσει πίσω τη ζωή τους, τις μέρες, τους μήνες αυτούς και ποιος θα πάρει πίσω το στίγμα που τους άφησε. Είμαι εξαιρετικά θυμωμένος. Με συγχωρείτε πολύ» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαρέδης/

Δείτε το ξέσπασμα του Βολιώτη δημοσιογράφου:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο