20.4 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 21:34
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΥπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων

Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλιας και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων υπεγράφη χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.
Το αναφερόμενο μνημόνιο ξεκίνησε σαν ιδέα και από τους δυο συλλόγους εδώ και αρκετούς μήνες, και ως στόχο έχει -τη δεδομένη ούτως η άλλως- αγαστή συνεργασία των δυο συλλόγων, αλλά και να οριοθετήσει και εξειδικεύσει ό,τι αφορά το ψηφιακό δίκτυο DMR PLUS, που βρίσκεται σχεδόν παντού σε όλη την Ελλάδα και όσο πάει και μεγαλώνει.
Επίσης αξίζει να αναφερθεί, ό,τι το συγκεκριμένο μνημόνιο είναι μια ιστορική στιγμή για τον ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα και αποτελεί τον πρόδρομο υπογραφής μνημονίων και με άλλους συλλόγους στην επικράτεια, καθόσον είναι το όχημα της γνωριμίας , συνεργασίας , αλληλοκατανόησης αλλά και συνεκπαίδευσης πολλών συλλόγων, που μέχρι πρότινος δεν είχαν κοινό πεδίο σύγκλισης και δράσης, αλλά πλέον μέσω του DMR PLUS, αποκτούν κοινό παρονομαστή.
Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν στο χώρο του συλλόγου, εκ μέρους της ΕΡΑΔΙΚ ο πρόεδρός της Σαμαράς Δημήτριος SV4LAD και εκ μέρους της ΕΡΘΕ ο Αθανάσιος Κακαδιάρης SV4DCQ, και αρκετά μέλη του συλλόγου.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο