17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:40
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΥπέγραψε ο Άδωνις για νέο ογκολόγο στο Νοσοκομείο Βόλου – Επιτυχής η...

Υπέγραψε ο Άδωνις για νέο ογκολόγο στο Νοσοκομείο Βόλου – Επιτυχής η παρέμβαση Μπέου

Έπεσαν οι υπογραφές τόσο του Υπουργού Υγείας Αδώνιδος Γεωργιάδη, όσο και των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου να στελεχωθεί με έναν επιπλέον γιατρό το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου, το οποίο υπολειτουργούσε με την παρουσία μόνο μίας γιατρού για περισσότερους από 600 ασθενείς.

Το θέμα είχε θίξει με πολλαπλά δημοσιεύματα το TheNewsaper.gr και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος παρενέβη άμεσα, προκειμένου να βρεθεί λύση, παρότι δεν βρίσκεται στην “ομπρέλα” των αρμοδιοτήτων του.

Την πίεση του αιτήματος Μπέου επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον διοικητή του “Αχιλλοπουλείου”, τη γενική διευθύντρια του ιδρύματος και τον τέως βουλευτή Μαγνησίας και γιατρό Θανάση Λιούπη και λίγη ώρα αργότερα το ζήτημα προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Νωρίτερα ο κ. Μπέος είχε επιτεθεί στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καθώς με δηλώσεις του φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο ογκολόγος Γιώργος Ρήγας να μην αναλάβει τη θέση που του προτάθηκε και να ενισχύσει το Ογκολογικό τμήμα. Ο κ. Μπέος καταλόγισε στον κ. Βενέτη πολιτική σκοπιμότητα, καθώς είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μειοψηφίας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο