22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 21:22
ESPA
ΑρχικήΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣΥποτροφίες σε έξι απόφοιτους του ΓΕΛ Βελεστίνου

Υποτροφίες σε έξι απόφοιτους του ΓΕΛ Βελεστίνου

Υποτροφίες σε έξι αριστούχους μαθητές θα δοθούν από το Κληροδότημα «Χάρις Τριανταφύλλου» και φέτος, βάσει της σχετικής κατάστασης των πρώτων σε βαθμολογία πανελλαδικών εξετάσεων του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου.

Σε διά περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου ελήφθη η ομόφωνη απόφαση, ενώ είχε προηγηθεί η θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Βελεστίνου.

Οι αριστούχοι μαθητές που θα λάβουν την υποτροφία, είναι οι εξής: Παναγιώτης Κουσκουρίδας, (Βιολογία Πάτρας), Ειρήνη- Χροσοβαλάντου Γιαννά (Παιδαγωγικό Βόλου), Αννα Γιαννάκου, (Φιλολογία Αθηνών), Λάμπρος Γιαννάκος (Χρηματοοικονομικό Πειραιά), Αικατερίνη Γιάτσιου (Μαθηματικό Λαμίας) και Ασήμω Αγγελή (Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Σύρος).

Το ποσό των υποτροφιών, σύμφωνα με το Κληροδότημα, κατανέμεται στους 8 πρώτους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων και εφόσον πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Κατά τη φετινή χρονιά δεν υπήρξαν ισάριθμοι επιτυχόντες που να πληρούν τις προϋποθέσεις, προκειμένου να λάβουν το ποσό και ως εκ τούτου οι δυο θέσεις δεν καλύφτηκαν.

Το υπόλοιπο ποσό, σύμφωνα με τη βούληση του ευεργέτη Τριανταφύλλου, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου, αφού κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

 

Πηγή: Ταχυδρόμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο