26.5 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 14:32
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΎστατο χαίρε στον Γιάννη Πρίντζο

Ύστατο χαίρε στον Γιάννη Πρίντζο

Το τελευταίο αντίο στον πρώην νομάρχη Μαγνησίας Γιάννη Πρίντζο λένε με επιστολές τους στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η ΔΕΕΠ Μαγνησίας

O Πρόεδρος Νίκος Αθανασάκης και τα Μέλη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του τ. Νομάρχη Μαγνησίας, Γιάννη Πρίντζο και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο να έχει.

Αντί στεφάνων θα κατατεθούν χρήματα στη ΦΛΟΓΑ, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.

Ο Χρήστος Μπουκώρος

Το άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Πρίντζου μας γεμίζει θλίψη.
Ο Γιάννης Πρίντζος, ήταν ικανότατο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, συνεπής αγωνιστής της Παράταξης, πετυχημένος Νομάρχης.
Υπηρέτησε με ζήλο το σύνολο του τεχνικού κόσμου, από τη θέση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ενώ σχεδίασε και υλοποίησε πολλά και σημαντικά έργα για τη Μαγνησία, από τις θέσεις τις οποίες κατείχε.
Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Φίλε Γιάννη,
θα σε θυμούμαστε παντοτινά,
για την μαχητικότητά σου,
την άδολη αγάπη σου,
για την παράταξη και τον τόπο μας.

Ο Πάνος Σκοτινιώτης

Με μεγάλη θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Γιάννη Πρίντζο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τηΜαγνησία, είτε ως νομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος, είτε ως πρόεδρος του τοπικού ΤΕΕ, είτε ως στέλεχος τηςΔιοίκησης, με πάθος και ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος. 

Ο Γιάννης με διαδέχθηκε στη Νομαρχία το 2003, αφού επί οκτώ χρόνια είχε θητεύσει στα έδρανα τηςαντιπολίτευσης. Μπορεί να ανήκαμε σε διαφορετικέςπαρατάξεις, οι πολιτικές μας διαφορές, ωστόσο, ουδέποτεκλόνισαν την ειλικρινή και φιλική σχέση που είχαμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ περισσότερο, ουδέποτε διατάραξαν τη γόνιμη συνεργασία μας για τα προβλήματα του νομού. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη! 

Καλό σου ταξίδι, Γιάννη! Στην οικογένειά σου που τόσο αγαπούσες, σε όλους τους συγγενείς και τους πολλούςφίλους σου που πίστεψαν σε σένα, θερμά συλλυπητήρια.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο