26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈμεινε με την ισοπαλία η Γιουβέντους | Έδωσε απαντήσεις η Σεβίλλη

Έμεινε με την ισοπαλία η Γιουβέντους | Έδωσε απαντήσεις η Σεβίλλη

 

Στα πρώτα παιχνίδια των play-off του Europa League, η “μεγάλη κυρία” πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, αλλά ήρθε ισόπαλη 1:1 με την Ναντ, ενώ ισόπαλες με το ίδιο σκορ ήρθαν Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μίντιλαντ. Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Μονακό στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ με άνεση επικράτησε η Σεβίλη επί της Αϊντχόφεν.

Στα δεύτερα παιχνίδια της ημέρας για τη φάση των νοκ-άουτ των play-off του Europa League είχαμε συναρπαστικές “μάχες”, θέαμα και γκολ. Η Μονακό, στο ματς της… βραδιάς επιβίωσε στη Γερμανία, επικρατώντας με 3:2 στο τέλος επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν χάρη σε γκολ του αμυντικού της, Ντισασί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ αν και έχανε όλο το ματς από την ανταγωνιστική Μίντιλαντ, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ματς με γκολ του Αιγύπτιου Ασούρ που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Στο Τορίνο και σε ένα ματς, που η Γιουβέντους είχε πολλές και θεαματικές φάσεις, η Ναντ “έκλεψε” την ισοπαλία με 1:1. Η “μεγάλη κυρία” προηγήθηκε με γκολ του Βλάχοβιτς, όμως οι Γάλλοι ισοφάρισαν με εξαιρετική συνεργασία, που κατέληξε σε γκολ του Μπλας. Τέλος, παρά την κατιούσα που έχει η Σεβίλλη στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι Ανδαλουσιανοί έκαναν… επίδειξη δύναμης κόντρα στην Αϊντχόφεν, επικρατώντας άνετα με 3:0, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των play-off του Europa League:

Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου 0:0
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:2
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεν 2:1 (11′ Κρίσκιβ, 45′ Μπονταρένκο (πέν.) / 59′ Τοκό Εκαμπί
Σάλτσμπουργκ – Ρόμα 1:0 (88′ Καπάλντο)
Γιουβέντους – Ναντ 1:1 (13′ Βλάχοβιτς / 60′ Μπλας)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μονακό 2:3 (48′ Ντιαμπί, 59′ Βιρτζ / 9′ Χραντέτσκι (αυτογκόλ), 74′ Ντιατά, 90+3′ Ντισασί)
Σεβίλη – Αϊντχόφεν 3:0 (45+2′ Εν Νεσύρι, 50′ Οκάμπος, 55΄Γκούντελι)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μίτιλαντ 1:1 (77′ Ασούρ, 95+5′ Κόατες)

* Oι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 23/2. Οι νικητές παίρνουν το “εισιτήριο” για τη φάση των “16” (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.

** Στη φάση των “16” έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι: Άρσεναλ, Μπέτις, Φενέρμπαχτσε, Φερεντσβάρος, Φέγενορντ, Φράιμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο