14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑλμέιδα: «Παίξαμε όπως πρέπει να παίζουμε σε ένα ντέρμπι»

Αλμέιδα: «Παίξαμε όπως πρέπει να παίζουμε σε ένα ντέρμπι»

 

Ικανοποιημένος και δικαιωμένος φάνηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της “Ένωσης” μετά την επιβλητική νίκη με 3:0 επί του Ολυμπιακού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ΑΕΚ κατάφερε με εξαιρετική εμφάνιση να επιβληθεί με 3:0 στην έδρα της κόντρα στον Ολυμπιακό και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του, τόνισε πως του άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε σε αυτό το ντέρμπι και αναφέρθηκε στις επιλογές που έκανε, σημειώνοντας πως ήξερε ότι θα δεχόταν κριτική εάν δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Μου άρεσε η ομάδα, έπαιξε όπως πρέπει να παίζει σε ένα ντέρμπι. Μου άρεσε περισσότερο γιατί έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια. Κι αυτό είναι απόδειξη ότι γίνεται σωστή ομαδική δουλειά. Στη ζωή αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υπάρχει αξιοπιστία, τα λόγια μας να τα κάνουμε έργα. Ήξερα ότι αν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν καλά θα δεχόμουν κριτική. Όμως η εμπιστοσύνη στο γκρουπ είναι θεμελιώδης. Απομένουν άλλα δύσκολα 90 λεπτά, αλλά έχουμε πρώτα μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο