20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 21:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠαραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Καρδίτσας ο κ. Θεοδωρόπουλος

Παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Καρδίτσας ο κ. Θεοδωρόπουλος

Παρουσία του δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας. επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, σωματική και ψυχική κόπωση.

Σε δηλώσεις του, απευθυνόμενος στον δήμαρχο, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως “θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου κατά την διάρκεια της Δημοτικής θητείας, αναθέτοντάς μου, αρχικά ως Πρόεδρο στο Θεοδωρίδειο κέντρο Ορίζοντες, στη συνέχεια στη Σχολική επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και από της 30/3/2021 την εξαιρετικά τιμητική θέση του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας.

Όπως γνωρίζετε, υπηρέτησα και υπηρετώ όλες τις θέσεις με αίσθημα ευθύνης, προσήλωσης και αυταπάρνησης. Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα να είμαι αναπόσπαστο κομμάτι της Δημοτικής ομάδας και βεβαίως χρήσιμος και αποτελεσματικός στα καθήκοντά μου. Πολλές φορές υπερέβαλλα εαυτόν για να μπορώ να ανταποκριθώ  στα καθήκοντά μου με σωστό, έντιμο, ανιδιοτελή, αποφασιστικό και αποτελεσματικό τρόπο. 

Ως Αντιδήμαρχος συνεργάστηκα άψογα με τις υπηρεσίες και τις δομές του τομέα ευθύνης μου και καταφέραμε να αναπτύξουμε άριστη σχέση αμφίδρομης συνεργασίας με τους συνδημότες, είτε μέσω ενημερωτικού διαλόγου, είτε ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματά τους. Με συνεχείς επαφές, πιέσεις και παρεμβάσεις προσπάθησα να ενισχύσω τα αποθέματα τροφίμων και άλλων ειδών, προς όφελος των ευάλωτων – άπορων συνδημοτών μας, απευθυνόμενος σε επιχειρήσεις, Σούπερ Μάρκετ, Ιδρύματα, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας, Επιχειρήσεις, Εταιρείες, κ.α. Επίσης, αναπτύξαμε συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την ΑΝΚΑ, την AlpfaBank, το ΚΕΘΕΑ, τον οργανισμό Givmed, την εταιρεία Toms κ.α..

Βεβαίως κ. Δήμαρχε αν με ρωτήσετε εάν είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος για το έργο μου, θα απαντήσω ότι ένας υπηρέτης της προσφοράς έχει ως σημαία το ρητό «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Σε κάθε περίπτωση ισχύει ότι, ανάλογα με τα (όπλα) που έχεις στη διάθεσή σου πολεμάς. Κάπως έτσι και εγώ, ανάλογα τις συνθήκες και τα εργαλεία που διέθετα, προσπάθησα να παράξω το  καλύτερο έργο.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλους/ες τους/ις συνεργάτες για την άριστη συνεργασία που αναπτύξαμε κατά το διάστημα της θητείας μου. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες που συνέβαλλαν με τις ευγενικές προσφορές τους το έργο των Κοινωνικών Δομών.

Πιστεύω ότι αφήνω ένα σημαντικό έργο πίσω μου, για το οποίο ελπίζω να αισθάνεστε  δικαιωμένος για την επιλογή σας στο πρόσωπό μου.

Όλη αυτή η πορεία και το έργο,είναι γεγονός οτι με κούρασαν ψυχικά και σωματικά. Άλλωστε η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν είχε ποτέ ίχνος σκοπιμότητας και προσωπικής φιλοδοξίας. Γιαυτό σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία και σας ζητώ να με απαλλάξετε  από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας  για προσωπικούς κυρίως λόγους. Θα συνεχίσω όμως να προσφέρω ως Δημοτικός Σύμβουλος απο τις άλλες θέσεις ευθύνης που μου αναθέσατε”.

Ο κ. Τσιάκος εξήρε την προσπάθεια που έκανε σε ολόκληρη τη θητεία του ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος, όπως είπε, θα συνεχίζει να εργάζεται από άλλους τομείς, αλλά και ως εντεταλμένος σύμβουλος στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο