18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:14
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτον “αέρα” η ανταλλαγή του Πέιτον!

Στον “αέρα” η ανταλλαγή του Πέιτον!

 

Το τετραπλό trade μεταξύ των Γουόριορς, Πίστονς, Χοκς και Μπλέιζερς κινδυνεύει να… χαθεί, καθώς ο 30χρονος γκαρντ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. 

Η trade deadline άλλαξε τις ισορροπίες στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ, ωστόσο μια τετραπλή ανταλλαγή βρίσκεται… στον αέρα. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ κατέληξε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξανά μέσω ανταλλαγής, στην οποία μπήκαν επίσης οι Ντιτρόιτ Πίστονς, οι Ατλάντα Χοκς και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ και τον Σαμς Σαράνια, το deal “χαλάει”, καθώς ο 30χρονος γκαρντ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Φέτος, ο Πέιτον μετράει 4.1 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 15 αγώνες και φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Υπενθυμίζεται πως οι Πρωταθλητές ΝΒΑ είχαν στείλει τον Τζέιμς Γουάιζμαν στο Ντιτρόιτ, ενώ ο Κέβιν Νοξ πήγε από τους Πίστονς στους Μπλέιζερς και έτσι ο Σαντίκ Μπέι θα φορούσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, όπου θα πήγαιναν μαζί και άλλα πέντε draft picks δεύτερου γύρου. //



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο